Stan produktu: używany
Stan techniczny: Poleasingowa po przeglądzie
Stan wizualny: Stan bardzo dobry jak na sprzęt używany. Możliwe małe zarysowania / przytarcia wynikające z użytkowania / transportu
- Zdjęcia przedstawiają rzeczywisty stan przedmiotu
- Sprzedaż dotyczy tylko elementów widocznych na zdjęciach
ZWILLING Kuta Patelnia żelazna, grube dno z konstrukcją o dużej objętości, do grillowania lub chwytania na wysokim ogniu, Ø28cm, srebrna
Dla Państwa komfortu i zadowolenia z zakupu prosimy o DOKŁADNE ZAPOZNANIE SIĘ Z OPISEM AUKCJI.
Pomoże to uniknąć pomyłek w zakupach i ewentualnych nieporozumień.
Produkty z naszej oferty to rzeczy pochodzące z nadwyżek magazynowych dużych sklepów wielkopowierzchniowych które są powystawowe, ze zwrotów konsumenckich oraz końcówek serii.
Dokładamy najwyższych starań aby nasze opisy i zdjęcia były najwyższej jakości.
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami.
Informacje o tym produkcie
- Wytrzymała, trwała i wszechstronna: ta patelnia z kutego żelaza bez problemu wytrzymuje bardzo wysokie temperatury i utrzymuje ciepło przez długi czas. Dzięki temu jest bardzo wszechstronny, ponieważ patelnia nadaje się do indukcji, ale również do wszystkich innych rodzajów ognia, grilla i piekarnika.
- BBQ Z MNIEJ OLEJEM: Patelnia z kutego żelaza ZWILLING jest idealna do smażenia na dużym ogniu i grillowania mięsa i warzyw. Można go używać w kuchni lub na grillu na świeżym powietrzu. Grube dno z żelaza i jego struktura diamentowa wzmacniają aromaty, poprawiając jednocześnie właściwości nieprzywierające patelni.
- TWORZENIE PATINY: oto sekret zdrowego gotowania! Na początku patyna jest nadal lekka, ale wraz z upływem użytkowania poprawia się. Będziesz więc potrzebował mniej oleju podczas gotowania. Podczas tworzenia tej naturalnej warstwy nieprzywierającej żeliwna patelnia blaknie, co jest normalne i pożądane.
- KOŁANIE Patelni: Ten krok jest niezbędny dla uformowania patyny na patelni z kutego żelaza ZWILLING. W tym celu wlej trochę oleju na dno patelni i podgrzej go na średnim ogniu, aż cały olej odparuje. Krok ten może być wykonany na wszystkich rodzajach ognia, na grillu lub w piekarniku w temperaturze 250°C. Można powtórzyć tę operację 3-4 razy, aby uzyskać mocniejszą i równomierną patynę.