Danie Ramen składające się z ostrego makaronu ramyun z lekko słodkim sosem z czarnej fasoli z dodatkiem marchewki, groszku i cebulki.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Składniki: makaron (69,4%): mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, rafinowany olej palmowy, gluten pszeniczny, sól rafinowana, gliceryna, olej sojowy, zagęstnik: guma guar, czysta woda, regulatory kwasowości: węglan potasu, węglan sodu, fosforan sodu, kwas cytrynowy; emulgator: lecytyna, olej z zielonej herbaty
Zupa/sos (28,1%): woda, pasta z czarnej fasoli, cukier biały, sztuczny aromat drobiowy, cebula, sos sojowy, olej sojowy, mleko pełne w proszku, ser mozzarella w proszku, papryka chili w proszku, czerwona papryka w proszku, mleko w proszku, modyfikowana skrobia ziemniaczana, barwnik: karmel, ekstrakt drożdżowy w proszku, czosnek, masło w proszku, sól, teksturowane białko sojowe w proszku, odbarwiony ekstrakt z chili, bezmleczny zabielacz, ekstrakt z papryki, syrop kukurydziany, wzmacniacz smaku: rybonukleotydy disodowe; czarny pieprz w proszku, regulator kwasowości: węglan potasu, fosforan sodu, pirofosforan sodu
Posypka (2,5%): suszona marchewka, suszona kapusta, suszony mrożony zielony groszek, suszona cebula, teksturowane białko roślinne
Produkt zawiera pszenicę, gluten oraz soję.
Wyprodukowano w zakładzie, który przetwarza również: skorupiaki, jaja, ryby, mleko, mięczaki, musztardę, orzechy, orzechy ziemne, nasiona sezamu, seler.
Wartość odżywcza w porcji 140g:
energia: 2343kJ/560kcal, tłuszcz: 19g (w tym kwasy nasycone 9g) węglowodany: 84g (w tym cukry 8g) białko: 13g sól: 3,6g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa