Danie restauracyjne zamknięte w weku!
Nasza zupa rybna w kolejnej odsłonie. Tym razem przygotowana na wywarze z dorsza atlantyckiego. Delikatny smak na bazie wywaru z ryb, warzyw, śmietanki i koperku. Doskonale rozgrzewa, ma wspaniały bogaty smak i duże kawałki dorsza i morszczuka.
Podczas produkcji wszystkich naszych dań unikamy używania konserwantów, stabilizatorów i ulepszaczy. Proces konserwacji oparty jest wyłącznie na tradycyjnych metodach pasteryzacji z użyciem najwyższej jakości składników.
Masa netto: 480 g
Jak przygotować zupę:
Przygotowanie dania, jest bardzo proste. Wystarczy podgrzać zawartość słoika.
WEKUJEMY Z SERCEM!
Sprawdź jak dobry skład mają nasze weki:
wywar (gotowany na: woda, kręgosłupy z dorsza atlantyckiego (Gadus morhua) 5,3% – strefa połowu FAO 27, cebula, marchew, pietruszka, czosnek, ziele angielskie, pieprz, liść laurowy), morszczuk kapski (Merluccius capensis) 9,6% – strefa połowu FAO 47, dorsz czarny (Pollachius virens) 9,6% – strefa połowu FAO 27, cebula, marchew, por, seler naciowy, śmietanka (z mleka), oliwa z oliwek Sansa Pomace , sól, koper, natka pietruszki, pieprz
alergeny: ryby, seler, mleko i jego pochodne
WYPRODUKOWANE W POLSCE
wartość odżywcza 100 g: wartość energetyczna 278 kJ/ 66 kcal: tłuszcz 0,26 g, w tym kwasy tłuszczowe 0,66 g; węglowodany 1,88 g, w tym cukry 0,26 g ; białko 8,65 g, sól 0,66 g
masa netto: 480 g
Nasze weki wystarczy przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.