Danie liofilizowane ZUPA-KREM CEBULOWO-POROWY Z PECORINO ROMANO I CIECIERZYCĄ - 370g
POR I CEBULA!
Jeśli planujesz romantyczny biwak we dwoje, polecamy wybrać coś innego ;). Jeśli natomiast szukasz wyrazistej cebulowej nuty i dobrej porcji rozgrzewającej zupy, ten smak jest dla ciebie! Obiecujemy, że będzie przaśnie i smakowicie.
Składniki produktu gotowego do spożycia:
cebula 26%, por 26%, ziemniaki 17%, ciecierzyca 14%, ser Pecorino Romano (ChNP) 7%, śmietana, szczypiorek, sól, przyprawy (zawiera seler)
Wartości odżywcze: na 100g / na porcję 60g (370g po uwodnieniu):
- Wartość energetyczna: 1705kJ / 408 kcal / 1023 kJ / 245 kcal
- Tłuszcz: 18 g / 11 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g / 7 g
- Węglowodany: 35 g / 21 g
- W tym cukry: 11 g / 6,6 g
- Błonnik: 12 g / 7,2 g
- Białko: 20 g / 12 g
- Sól: 5,5 g / 3,3 g
Przygotowanie:
1. Otwórz używając nacięcia nad struną 2. Usuń pochłaniacz tlenu 3. Dodaj gorącej, przegotowanej wody - użyj odpowiedniej linii pomocniczej 4. Dokładnie zamieszaj 5. Zamknij i odczekaj 9 minut 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie.
Smacznego!
LYO EXPEDITION MENU
NAPRAWDĘ GOTUJEMY!
Nasze posiłki nie powstają w wyniku mieszania gotowych półproduktów. Przed liofilizacją są one zawsze gotowane w małych partiach, dokładnie tak jak w restauracji.
PRODUKUEJMY NA MIEJSCU.
Zajmujemy się wszystkimi etapami produkcji żywności. Nasz certyfikowany system jakości kontroluje cały proces od nasion i upraw, poprzez gotowanie i liofilizację, aż po pakowanie i finalną dostawę.
OD NASIONA DO PRODUKUT KOŃCOWEGO. WŁAŚNIE W TEN SPOSÓB PRODUKUJEMY NASZĄ ŻYWNOŚĆ.
Wkładamy wiele serca w cały proces produkcji, abyś mógł cieszyć się z natury tym co najlepsze!
Posiłki LYOFOOD są produkowane wyłącznie w Polsce. Dzięki procesowi liofilizacji nie tracą swoich wartości odżywczych, są lekkie, zajmują niewiele miejsca i można je przechowywać nawet 5 lat od daty produkcji.