Oto zupa ugotowana specjalnie dla Ciebie. Z białą fasolą, kiełbasą wieprzową, koncentratem pomidorowym i cebulą. Doprawiona papryką i majerankiem. To inspirowana klasyką fasolka po bretońsku, której nie musisz gotować. Wystarczy podgrzać, kiedy dopadanie Cię głód. Smacznego!
SKŁADNIKI:
Zupa sterylizowana, 400 g.
Składniki: woda, fasola biała 11 %, kiełbasa wieprzowa 8 % (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier), cebula 5 %, pulpa pomidorowa 4,5 %, koncentrat pomidorowy 3 %, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, słonina wieprzowa wędzona, sól, cukier, papryka, czosnek, przyprawy.
- Wartość odżywcza: w/ per/ pro 100 g
- Wartość energetyczna: 339 kJ/ 81 kcal
- Tłuszcz: 2,7 g
- - w tym kwasy nasycone: 1,0 g
- Węglowodany: 9,1 g
- - w tym cukry: 1,7 g
- Błonnik: 2,1 g
- Białko: 4,0 g
- Sól: 1,1 g
Bez konserwantów
Bez barwników