Pakiet zawiera 6 opakowań (po 400 g każde)
Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową. Produkt sterylizowany.
Ta propozycja jest gęsta i sycąca jak drugie danie. Oparta o tradycyjny przepis, z białą fasolą i kawałkami kiełbasy wieprzowej. Z dodatkiem pulpy pomidorowej i typowymi dla tego dania przyprawami. Fasolka skutecznie rozgrzewa w chłodniejsze dni.
Gotowe danie z łuskanej fasoli w sosie pomidorowym z dodatkiem kiełbasy wieprzowej. Pełnowartościowy i sycący posiłek.
To propozycja na tradycyjny i pożywny obiad. Dodaje energii, syci i rozgrzewa. Przygotowana z najlepszych składników i według oryginalnego przepisu. Jest to idealny pomysł na smaczny posiłek turystyczny, który można podgrzać na szlaku.
Bez glutaminianu monosodowego, bez konserwantów, bez barwników, danie gotowe, wystarczy podgrzać. Produkt NIE zawiera barwników, konserwantów i wzmacniaczy smaków.
Składniki:
- Woda
- kiełbasa wieprzowa 10% (mięso wieprzowe, podgardle wieprzowe, skórki wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier)
- fasola biała 8%
- koncentrat pomidorowy
- mąka pszenna
- olej roślinny rzepakowy
- skrobia modyfikowana
- cebula 1%
- sól
- papryka 0,7%
- cukier
- czosnek
- przyprawy
W 100 g produktu:
- energia: 347 kJ / 83 kcal
- tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy nasycone 1,1 g
- węglowodany: 8,6 g w tym cukry: 1,6 g
- białko: 4,1 g
- błonnik: 2 g
- sól: 1,1 g
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Producent: Profi Sp. z o.o.
Kraj pochodzenia: Polska
Termin przydatności do spożycia: 01/09/2024