Zrębki wędzarnicze o średnicy 1,4 cm do 1,6 cm CERTYFIKAT bukowo – olchowe pakowane w worki po 15 kg
Zrębki wędzarnicze maja zastosowanie w wędzarniach i grillo-wędzarniach itp
Zrębki bukowo olchowe dają oryginalny aromat potraw oraz nadają wygląd wędlin o kolorze złocistym
WSZYSTKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE ZRĘBKÓW WĘDZARNICZYCH PONIŻEJ W CERTYFIKACIE
GRATIS KSIĄŻKA Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia - wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń - ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy ryby i owoce morza