Syrop z soku z kurkumy i imbiru z przyprawami z dodatkiem witaminy C
A to dobry! syrop z kurkumy i imbiru z przyprawami z dodatkiem witaminy C to suplement diety pozbawiony wszelkich niekorzystnych i niepotrzebnych „ulepszaczy” smaku. Potocznie zwany Syropem Mocy „Złote Mleko” syrop pozyskiwany jest bezpośrednio z owoców (NFC), nie zawiera mleka, a jego nazwa pochodzi z ajuwerysjskiej sztuki leczenia. „Złote Mleko” ma złocistą barwę, przyjemny słodki smak z przebijającymi się smakami ostrymi. Ma silne właściwości przeciwzapalne, zwalcza bakterie i wirusy.
Objętość netto: 250 ml
Składniki: cukier, sok kurkumowo-cytrynowy 29% (sok kurkumowy 80% w soku, sok cytrynowy 20% w soku), sok imbirowo-cytrynowy 29% (sok imbirowy 95% w soku, sok cytrynowy 5% w soku), woda, przyprawy mielone 1% (cynamon, pieprz cayenne, kardamon), witamina C.
Propozycja zastosowania: nasz a to dobry! Syrop Mocy „Złote Mleko” z dodatkiem witaminy C ma szerokie zastosowanie w każdej kuchni. Najpopularniejszym sposobem użycia syropu jest dodanie go do wody, kawy, herbaty, albo napoju. Idealnie wkomponuje się jako dodatek do jogurtów, kefiru, maślanki, musli, płatków, kaszek czy ryżu. A to dobry! Syrop Mocy „Złote Mleko” znajdzie swoje zastosowanie także w ciastach, deserach, puddingach, budyniach czy dresingach sałatkowych.
Zalecane dzienne spożycie: 25 ml (2,5 łyżki stołowej) syropu spożywać raz dziennie. Stosować po rozcieńczeniu (25 ml syropu rozcieńczyć w 250 ml wody). Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Opakowanie zawiera 10 zalecanych dziennych porcji suplementu.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Smak, aromat i barwa mogą różnić się w zależności od odmian owoców, nasłonecznienia i nawodnienia w danej partii. Osad, ciemnienie i lekkie pienienie są zjawiskami naturalnymi. Każdorazowo przed spożyciem wstrząsnąć. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła.