Naturalny produkty na podniesienie odporności
Mikstura zawierająca Miód z Czarnuszką działa przede wszystkim antybakteryjnie i antywirusowo, przeciwzapalnie i stymulująco na nasz układ odpornościowy.
Organiczny miód doskonale kamufluje charakterystyczny smak czarnuszki.
Oferowany produkt to połączenie właściwościowi prozdrowotnych miodu z czarnuszką.
Właściwości Lecznicze :
Badania naukowe potwierdzą, iż, czarnuszka może być naturalnym środkiem zapewniający ochronę organizmu przed zmianami nowotworowymi.
Jej nasiona mogą przyczynić się do zahamowania rozwoju, a nawet niszczenia komórek rakowych w przypadku wielu rodzajów nowotworów.
Pozytywne działanie zaobserwowano między innymi w przypadku nowotworu piersi i szyjki macicy, białaczki, raka wątroby, prostaty, okrężnicy, a także nowotworu płuc.
- na podstawie badań naukowych wykazano silne działanie przeciwbakteryjne, przeciwzapalne i antyoksydacyjne
- aktywnie wspomaga odporność, może wspomóc leczenie poważnych chorób.
- silne właściwości antywirusowe - zapobiega infekcjom
- obniża ciśnienie krwi
- zmniejsza poziom cukru
- zapobiega powstaniu anemii
- wspomaga leczenie refluksu i wrzodów żołądka
- zapobiega tworzeniu się kamieni nerkowych
Czarnuszka w Miodzie "Czarny Miodek"
- waga netto 0,4kg
- bezpośrednio z gospodarstwa
- skład naturalny miód, czarnuszka
Wskazania
- choroby autoimmunologiczne : choroba Hashimoto,łuszczyca, atopowe zapalenie skóry, cukrzyca typ 1
- wypryski
- zakażenia skóry grzybami chorobotwórczymi
- trądzik
- choroby uczuleniowe, astma
- przewlekłe i trudne do wyleczenia zakażenia (infekcje) bakteryjne i grzybowe
- choroby oskrzeli, tchawicy, krtani i gardła, kaszel, stany zapalne płuc
- zapalenie i nieżyt zatok obocznych nosa
- kamica żółciowa,
- przewlekłe nieżyty nosa, w tym alergiczne
- skąpomocz
- obrzęki
- cukrzyca, biegunka, nieżyt przewodu pokarmowego,
- choroby pasożytnicze układu pokarmowego, płciowego i skóry
- bóle różnego pochodzenia
- choroba wrzodowa.
Stosowanie
Ma słodki, ale też lekko pikantny smak. Profilaktycznie dorośli powinni spożywać 2-3 płaskie łyżeczki dziennie, dzieci powyżej czwartego roku życia ½ łyżeczki, dwa razy dziennie przez 7 dni lub profilaktycznie ½ łyżeczki dziennie