Ziarna Kefiru Grzybek Tybetański Kefirowy 10g ulotka
ZESTAW ZAWIERA
-Grzybek Tybetański (kefirowy)- 10 gramów
-EKOinstrukcja formie PDF z poradami dotyczącymi hodowli
Wysyłka pakowany hermetycznie w atmosferze ochronnej w foli PA/PE przeznaczonej do żywności
Gwarancja dostawy zdrowego grzybka
Dożywotnie wsparcie w hodowli
Co to jest grzybek Tybetański ?►►►►
Grzybek tybetański (grzybek kefirowy, tybetańskie ziarna kefirowe) to kultury bakterii wyglądem przypominające różyczki kalafiora, które stosuje się do fermentacji mleka. Produktem końcowym jest kefir tybetański, którego właściwości i lecznicze działanie są doceniane od tysiącleci przez tybetańskich mnichów i nie tylko.
◄◄◄◄◄ Właściwości Grzybka tybetańskiego
-Wzmacnia układ odpornościowy
-Obniża poziom cholesterolu
-Ma działanie przeciwzapalne
-Pozytywnie wpływa na funkcjonowanie układu trawiennego: poprawia perystaltykę jelit,
-stymuluje wydzielanie soków trawiennych oraz żółci;
-Oczyszcza organizm;
-Może mieć działanie antynowotworowe;
Pakowanie ►►►►
Wysyłka pakowana hermetycznie w atmosferze ochronnej w foli PA/PE przeznaczonej do żywności
Gwarancja dostawy zdrowego grzybka
Dożywotnie wsparcie w hodowli