ZESTAW W SKRZYNCE NA PREZENT
1. CZEKOLADA MLECZNA 33,6 % Z MALINAMI
Skład:cukier, tłuszcz kakaowy mleko pełne w proszku, miazga kakaowa emulgator lecytyna sojowa, naturalna wanilia.Malina liofilizowana 3% .
Waga netto 100g
Produkt Manufaktury Podkarpackiej
2. CZEKOLADA MLECZNA 33,6% Z MIGDAŁAMI
Skład: cukier tłuszcz kakaowy , mleko pełne w proszku,miazga kakaowa, emulgator lecytyna sojowa , aromat naturalny wanilia, migdały 10%
Waga netto 100 g
Produkt Manufaktury Podkarpackiej
3. WIŚNIE W GORZKIEJ CZEKOLADZIE
Skład: wiśnie suszone 75%(wiśnie , cukier, syrop glukozowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości ); czekolada gorzka 25% ( miazga kakaowa , cukier , tłuszcz kakaowy, emulgator lecytyna sojowa, naturalna wanilia). Masa kakaowa min 52%
Waga netto 100 g
Produkt Manufaktury Podkarpackiej wyrabiany ręcznie.
4. ORZECHY WŁOSKIE W GORZKIEJ CZEKOLADZIE
Skład: orzechy włoskie 67% , czekolada gorzka 33% (miazga kakaowa , cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator : lecytyna sojowa , naturalna wanilia.Masa kakaowa min 52%
Waga netto 100 g.
Produkt Manufaktury Podkarpackiej
5.MIÓD SPADZIOWY NATURALNY
Skład: 100% miód spadziowy ze spadzi iglastej . Produkt Bioaktywny.
Waga netto 220 g
Kraj pochodzenia produktu: Pasieka Podkarpacka
6. HERBATA MALINOWA
Skład: owoc maliny (43%), wiśnia, jabłko, kwiat lipy, liść maliny leśnej. Produkt naturalny, odpornościowy bez sztucznych aromatów.
Waga netto 100g
Kraj pochodzenia produktów : Rolnictwo Polska
7.HERBATKA TRUSKAWKOWA Z PŁATKAMI RÓŻY
Skład: owoc truskawki(38%), aronia, jabłko, wiśnia, liść truskawki, płatki róży jadalnej.
Waga netto 100 g
Kraj pochodzenia produktu : Rolnictwo Polska.
8. KONFITURA PŁATKI RÓŻY W CUKRZE.
Skład. płatki róży, cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy.
Masa netto: 220 g
Produkt Manufaktury Podkarpackiej