Zestaw prezentowy pralin Lindt LINDOR 0,5kg
W skład zestawu wchodzą:
- Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna 100 g
- Lindt Lindor Praliny czekolada gorzka kakao 100g
- Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna kokos 100 g
- Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna orzech laskowy 100 g
- Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna, biała i gorzka 100 g
- Czerwona torba prezentowa!
Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna 100 g
Pralinki z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44%). Lindt LINDOR Milk to praliny z czekolady mlecznej, rozpływające się w ustach, ze zniewalająco aksamitnym nadzieniem w otoczce z mlecznej czekolady.
Lindt Lindor Praliny czekolada gorzka kakao 100g
Oddaj się słodkiej błogości z rozpływającymi się w ustach pralinkami Lindt Lindor.
Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna kokos 100 g
Lindt Lindor praliny, rozpływające się w ustach, ze zniewalająco aksamitnym kokosowym nadzieniem w otoczce z mlecznej czekolady, opakowanie 100 g
Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna orzech laskowy 100 g
Lindt Lindor Praliny z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi 100 g
Lindt Lindor Praliny czekolada mleczna, biała i gorzka 100 g
Unikalna formuła pralin z czekolady mlecznej, ekstra ciemnej, mlecznej z kawałkami orzechów laskowych i białej czekolady, z delikatnie rozpływającym się nadzieniem, opakowanie 100g. Moja chwila przyjemności.
Najlepsza szwajcarska czekolada
Za doskonałym smakiem i wybitnie kremową konsystencją stoją Lindt Maîtres Chocolatiers, którzy szukają inspiracji na całym świecie. Poszczególne receptury są perfekcyjnie dopracowane. Czasem nasi Maîtres Chocolatiers tworzą je latami, byśmy mogli cieszyć wybitnym kunsztem cukierniczym, którym charakteryzuje się najlepsza szwajcarska czekolada.
Proces tworzenia wyjątkowej czekolady!
Najlepsze kakao
Wyjątkowy smak naszej czekolady jest efektem przyjętej przez nas wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z najsłynniejszych regionów świata
Wyjątkowy proces prażenia i mielenia
Po wyselekcjonowaniu i wymieszaniu wysokiej jakości ziaren kakaowca prażymy śrutę kakaową, aby wydobyć z niej aromat i najlepszy smak, a następnie poddajemy ją mieleniu w celu uzyskania idealnie gładkiej masy.
Wynalazek Lindta
W 1879 r. Lindt zrewolucjonizował proces produkcji czekolady, wynajdując konszowanie – proces ciągłego, intensywnego mieszania płynnej, gorącej czekolady. To właśnie w ten sposób uzyskujemy wyróżniającą nas jedwabiście gładką konsystencję, z której słyniemy.
Najlepsze składniki
Z wiodących regionów świata pozyskujemy nie tylko ziarna kakaowca, ale również pozostałe składniki. A następnie przetwarzamy je z taką samą dbałością, z jaką je selekcjonujemy.
Doskonałe wykończenie czekolady
Delektowanie się czekoladą to doznanie obejmujące wszystkie zmysły. Naszą dbałość o szczegóły można dostrzec na każdym kroku, od procesu temperowania, zapewniającego błyszczący i luksusowy wygląd naszych czekolad, po eleganckie opakowania.