Zestaw Lindt jajo czekoladowe i jajeczka z czekolady mlecznej 215g , jajeczka assorted 90g x2, mini zajączki 50g + zajączek czekoladowy 200g GRATIS
Zestaw zawiera:
- Lindt duże jajo z czekolady i jajeczka z czekolady mlecznej 215 g
- Lindt jajeczka czekoladowe assorted 90g x2
- Lindt mini zajączki z czekolady mlecznej 50g (5 szt)
- Lindt zajączek z czekolady mlecznej 200g GRATIS!
Kokardka służy wizualizacji i nie wchodzi w skład zestawu.
Lindt Lindor Jajo jajeczka z czekolady mlecznej 215 g
Zestaw świąteczny. Praliny z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem oraz duże jajo z czekolady mlecznej.
Lindt Lindor czekolada mleczna, gorzka i biała 90 g
Praliny z czekolady mlecznej, deserowej i białej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem
Lindt Zajączki czekolada mleczna 50 g (5 sztuk)
Czekolada mleczna. Mini zajączki z mlecznej czekolady 5x10g.
Lindt Zajączek z czekolady mlecznej 200 g GRATIS!
Czekolada mleczna. Zajączek z mlecznej czekolady 200g
Najlepsza szwajcarska czekolada
Za doskonałym smakiem i wybitnie kremową konsystencją stoją Lindt Maîtres Chocolatiers, którzy szukają inspiracji na całym świecie. Poszczególne receptury są perfekcyjnie dopracowane. Czasem nasi Maîtres Chocolatiers tworzą je latami, byśmy mogli cieszyć wybitnym kunsztem cukierniczym, którym charakteryzuje się najlepsza szwajcarska czekolada.
Proces tworzenia wyjątkowej czekolady!
Najlepsze kakao
Wyjątkowy smak naszej czekolady jest efektem przyjętej przez nas wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z najsłynniejszych regionów świata
Wyjątkowy proces prażenia i mielenia
Po wyselekcjonowaniu i wymieszaniu wysokiej jakości ziaren kakaowca prażymy śrutę kakaową, aby wydobyć z niej aromat i najlepszy smak, a następnie poddajemy ją mieleniu w celu uzyskania idealnie gładkiej masy.
Wynalazek Lindta
W 1879 r. Lindt zrewolucjonizował proces produkcji czekolady, wynajdując konszowanie – proces ciągłego, intensywnego mieszania płynnej, gorącej czekolady. To właśnie w ten sposób uzyskujemy wyróżniającą nas jedwabiście gładką konsystencję, z której słyniemy.
Najlepsze składniki
Z wiodących regionów świata pozyskujemy nie tylko ziarna kakaowca, ale również pozostałe składniki. A następnie przetwarzamy je z taką samą dbałością, z jaką je selekcjonujemy.
Doskonałe wykończenie czekolady
Delektowanie się czekoladą to doznanie obejmujące wszystkie zmysły. Naszą dbałość o szczegóły można dostrzec na każdym kroku, od procesu temperowania, zapewniającego błyszczący i luksusowy wygląd naszych czekolad, po eleganckie opakowania.