Zestaw zawiera:
1x Mieszanka do pancakes naleśników Maple Joe 215g
1x Krem klonowy Maple spread 200 g
1x Syrop klonowy Maple Joe czysty w butelce 250 g
Mieszanka do pancakes naleśników Maple Joe 215g
Zapomnij o trudnościach z przygotowaniem naleśników - teraz, dzięki Maple Joe®, zawsze będą one łatwe i pyszne! Nasz sekret? Innowacyjna butelka shakera, która sprawia, że przygotowanie idealnych pancakes jest szybkie i bezproblemowe. Po prostu dolej mleko do oznaczonego poziomu, energicznie potrząsaj i gotowe!
Co wyróżnia nasze pancakes? Zawsze wychodzą doskonale puszyste, bez względu na to, czy używasz mleka, napojów roślinnych, czy nawet zwykłej wody. Jeśli chcesz dodatkowego smaku, po prostu dorzuć 2 łyżki ulubionego aromatu - wanilii, syropu klonowego, a może czekolady!
Odkryj radość szybkiego i udanego przygotowywania naleśników z Maple Joe® - idealnych na śniadania, brunch'e, podwieczorki czy nawet improwizowane przyjęcia!
Jak zrobić idealne naleśniki?
- Odwrócić butelkę do góry dnem i postukać w dno, aby poluzować preparat.
- Dodać mleko o temperaturze pokojowej (alternatywnie mleko roślinne lub wodę) aż do kreski. Zamknąć szczelnie butelkę, a następnie powtórz krok 1.
- Energicznie wstrząsać do uzyskania gładkiej masy ( +/- 15 sekund). Jeśli ciasto jest zbyt gęste, dodać trochę mleka i ponownie wstrząsnąć.
- Roztopić gałkę masła na gorącej patelni, a następnie wlać tyle ciasta, aby powstał naleśnik o średnicy około 8 cm.
- Smażyć na średnim ogniu, a gdy tylko na powierzchni pojawią się małe bąbelki, odwrócić naleśnik i smażyć przez około 1 minutę.
- Delektuj się naleśnikami z syropem klonowym Maple Joe.
Składniki:
Mąka pszenna, cukier, jajka całe w proszku, mąka pszenna termicznie obrabiana (4,25%), substancje spulchniające: difosforany i węglany sodu, sól
Produkt zawiera gluten i jaja. Może zawierać mleko, soję, orzechy.
Krem klonowy Maple spread 200 g
- Tylko jeden składnik w 100% naturalny legendarny syrop klonowy Maple Joe
- Kremowa konsystencja uzyskana dzięki w 100% naturalnemu procesowi produkcyjnemu
- 200g format w 100% nadającym się do recyklingu (szklany słój i metalowa nakrętka)
- Krem klonowy, który jest w 100% smaczny z wyraźnymi nutami aromatycznymi, pyszny z chlebem, na toście, z jogurtem, jako dodatek do lodów, ciast, itd.
Odkryj legendarny smak w nowym, obłędnie kremowym wydaniu! Krem klonowy Maple Joe to w 100% czysty, organiczny produkt, stanowiący naturalną alternatywę dla rafinowanego cukru. Dzięki aksamitnej konsystencji, znakomicie sprawdzi się jako dodatek do pieczywa, tostów, jogurtu, lodów i deserów, podawanych na ciepło i zimno. W Kremie klonowym Maple Joe znajdziesz tylko jeden składnik – syrop klonowy. Jego idealnie kremowa natura to zasługa tradycyjnej metody produkcji, doskonale znanej mieszkańcom kanadyjskiej prowincji Quebeku. Gotowy syrop klonowy podgrzewa się do temperatury ponad 100?, a następnie schładza do 52? i ubija aż do uzyskania gładkiej, kremowej konsystencji i jasnobrązowej barwy. Organiczny charakter kremu akcentuje opakowanie, które (oczywiście!) w pełni nadaje się do recyklingu. Smacznego.
Składniki:
- syrop klonowy 100%
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pochodzenie:
Wyprodukowano w / Kraj pochodzenia: Kanada
Syrop klonowy Maple Joe czysty w butelce 250 g
Czysty syrop klonowy Maple Joe to oryginalny, kanadyjski przysmak, wytwarzany zgodnie z kultywowaną od wieków tradycją. Jego charakterystycznego, słodkiego smaku nie da się pomylić z żadnym innym syropem. Sok z kory drzew klonu zbierany jest przez 6-8 tygodni, począwszy od pierwszych, wiosennych roztopów, a następnie zagęszczany naturalnymi metodami. Po degustacji i rozlaniu do butelek, syrop klonowy trafia do smakoszy z całego świata. Możesz go dodawać do puszystych pancakes, jogurtu, mleka, sałatek, ciast czy sosów. Duże, szklane opakowanie pozwala na higieniczne przechowywanie i wygodne dozowanie produktu.
Składniki:
Czysty syrop klonowy
Alergeny:
Brak
Warunki przechowywania:
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Pochodzenie:
Kraj pochodzenia: Kanada
Pojemność:
190ml
Inne informacje:
Dla nas - mieszkańców Quebeku, syrop klonowy oznacza powrót do wiosny. Każdego roku na drzewach klonu nacina się korę i mocuje pojemniki, w których po 6-8 tygodniach gromadzi się ściekający sok. Schłodzony staje się słynnym syropem klonowym. Pierwsza degustacja tego cennego daru natury następuje podczas organizowanych w lasach "Przyjęć klonowych", a reszta rozlana w butelki trafia do Was! Rozkoszuj się smakiem syropu klonowego podając go z jogurtem, mlekiem, naleśnikami, sałatkami owocowymi oraz jako dodatek do ciast.