Zestaw degustacyjny Anchois - prosto z Sycylii!
Składniki : Anchois (Engraulis encrasicolus) , olej słonecznikowy, sól
Filety z anchois w oleju słonecznikowym to idealne aperitivo lub jak kto woli, fantastyczna słona przekąska. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do różnych dań, urozmaicą smak i nadadzą charakter potrawom.
Filety anchois w zalewie stanowią doskonały dodatek do wielu dań, wzmacniają intensywność smaku w potrawie. Użyte sardele są starannie dobrane pod względem jakości. Filetowane i pakowane ręcznie. Produkt jest przygotowywany według tradycyjnych receptur, dbając o pewność źródła ich pochodzenia (wyłącznie Morze Śródziemnomorskie).
W skład zestawu wchodzą:
- Filety z anchois z Sycylii. Klasyczne 80g
- Filety z anchois z Sycylii. Pietruszka 80g
- Filety z anchois z Sycylii. Kapary 80g
- Filety z anchois z Sycylii. Marynowane 80g
- Filety z anchois z Sycylii. Pikantne 80g
Produkt naturalnie pasteryzowany.
Bez sztucznych barwników i konserwantów.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce od 0 do 4 C.
Zapraszamy
Gusto & Buon Gusto