ZBIÓR ZADAŃ PRZYGOTOWUJĄCYCH DO EGZAMINU ZAWODOWEGO TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Podręcznik używany. Okładki lekko przybrudzone, przetarte przy krawędziach na nich słabo widoczne ślady po zagięciach. Na przedniej okładce przy krawędzi 0.5 cm naddarcie. Wewnątrz książki część testów uzupełnionych ołówkiem.
Celem niniejszego zbioru zadań jest pomoc uczniom i słuchaczom kształcącym się w zawodzie technika rolnika w przygotowaniu do egzaminu zawodowego. Zbiór zawiera informacje o organizacji i przebiegu egzaminu oraz przykładowe zadania opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych. Do zadań testowych (etap pisemny egzaminu) zamieszczono klucz poprawnych odpowiedzi. Do zadań obejmujących praktyczną część egzaminu zamieszczono przykładowe rozwiązania a także wskazówki do sposobu rozwiązania zadania praktycznego oraz istotne informacje dotyczące oceniania.