Skład:
Kluski ryżowe:mąka ryżowa 83%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Sos:woda, syrop fruktozowo-glukozowy, sos sojowy(soja, pszenica, sól, słód ryżowy, aminokwas, syrop glukozowo-fruktozowy, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe (E960), wzmacniacze smaku: inozynian disodowy (E631), guanylan disodowy (E627), konserwant: benzoesan etylu (E214), barwnik: karmel amoniakalny (E150c), woda), pasta z czerwonej papryki (ryż, syrop kukurydziany, przyprawa paprykowa (sproszkowana czerwona papryka, sól, cebula w proszku, woda), proszek przyprawowy (mielona pszenica, czerwona papryka w proszku, sól, glukoza, czosnek w proszku)), chili w proszku, cukier, ketchup pomidorowy (koncentrat pomidorowy, ocet destylowany, syrop glukozowo-fruktozowy, syrop kukurydziany, sól, przyprawy, cebula w w proszku, aromat), ocet jabłkowy, skoncentrowany sok z cebuli, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu (E621), inozynian disodowy (E631), guanylan disodowy (E627), koncentrat czosnkowy, ostra papryka chili (czerwona papryka chili, maltodekstryna), stabilizator: guma ksantanowa (E415), czarny pieprz, ekstrakt ze słodkiej papryki.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1051 kJ / 251 kcal,
Tłuszcz 0,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g,
Węglowodany 57 g, w tym cukry 2,2 g,
Białko 4,5 g
Sól 0,8 g.
Waga: 140 g
Kraj pochodzenia: Korea