Yerba Mate Kurupi Katuava y Burrito elaborada con 0,5kg
Yerba Mate Korupi - Najbardziej ceniona i znana yerba. która pokochali wszyscy wyprodukowana w Paragwaju.
Założyciel wraz z żoną farmaceutką zakładając markę w 1968 r. miał na celu rozwój zdrowotnych, fitoterapeutycznych oraz spożywczych produktów zgodnych ze światowymi standardami.
- wspomaga trawienie
- pobudza
- orzeźwia
- dodatkowo jest bardzo smaczna.
- Jest to w 100% produkt naturalny.
Produkt ceniony w całej Europie
Susz każdej Yerby marki KURUPI został wysoko wyselekcjonowany o jak najmniejszą ilość pyłu tak aby jej picie stało się znacznie przyjemniejsze.
Jak Yerba Mate Kurupi Katuava y Burrito ?
- Napełnij pojemnik Yerba Matei. Dla mocniejszego i bardziej intensywnego smaku zalecamy napełnić kubek do ok. połowy.
- Zakryj otwór kubka ręką i potrząśnij nią w górę i w dół. W ten sposób proszek Yerby znajdzie się na górze, co zapobiegnie zapychaniu się Bombilli.
- Napełnij kubek ciepłą (ok. 40°C) wodą (około 1/4) i pozostaw na około 2 minuty. Pozwoli to uniknąć „spalenia” herbaty przez gorącą wodę.
- Dodaj trochę gorącej wody (70°-80°C) do połowy kubka.
- Włóż Bombille, aż dotknie dna kubka.
- Teraz dodaj gorącą wodę (70°-80°C), prawie wypełniając pojemnik (Mate). Nie ma problemu, jeśli niektóre liście pozostaną suche przy pierwszym napełnieniu; w końcu wszystkie liście Yerby dotrą do wody.