Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza jest produktem najwyższej jakości przeznaczonym dla osób o dużych wymaganiach.
Produkcja jednej butelki octu jabłkowego Ojca Mateusza trwa od kilku do kilkunastu miesięcy. Wykorzystane są jabłka niepryskane z upraw naturalnych.
Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych.
Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza jest produkowany XIV-wieczną metodą. Starozakonna receptura wymaga, aby produkcja przebiegała w sposób powolny, długotrwały i w wysokiej temperaturze.
Fermentacja nie jest sztucznie przyspieszana i wspierana przy pomocy specjalnych bakterii octowych.
Ocet jabłkowy Ojca Mateusza jest naturalnie mętny, a więc nieklarowany. Produkt nie jest filtrowany ani destylowany. Na jego powierzchni może się tworzyć pianka, a na dnie osad, co świadczy wyłącznie o jego wysokiej jakości.
Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza nie jest pasteryzowany i nie zawiera żadnych konserwantów (data ważności - 1 rok). Dzięki temu produkt jest pełnowartościowy, co oznacza, że należy do grupy żywnościowej o nazwie Superfood - żywność o niezwykłych właściwościach.
Ocet jabłkowy Ojca Mateusza cechuje się wyjątkowym, niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza jest produktem unikalnym i najwyższej jakości.
WWW.OCETJABLKOWY.NET