WYŚMIENITE CIASTA SEROWE
111 przepisów
Klasyczne wypieki w nowych, smacznych wariantach.
Ciasta serowe przyrządzone ze smacznego twarogu, wiejskiego sera i innych podobnych produktów należą do ulubionych wypieków - i to już od wielu dziesięcioleci. Dziś oprócz tradycyjnego twarogu i świeżych białych serów mamy do dyspozycji ich coraz bardziej popularnych włoskich ,,kuzynów, sery mascarpone i ricotta. Dzięki tym serom możemy tworzyć wciąż nowe odmiany ciast, które stanowią atrakcję spotkań przy kawie. Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta serowe, torty i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję. Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku naturalnym, twarogu gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone.
- Wydawca: KDC
- Rok wyd.: 2010
- Oprawa: twarda
- Ilość stron: 144
- Wymiar: 174x245 mm
- Rok wydania: 2010