WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W GASTRONOMII, WYDAWNICTWO WSIP.
Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 65,90 zł
- Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii podręcznik wsip
- 75,89 zł z dostawą
- 48,98 zł
- TECHNIKA UWALNIANIA David R. Hawkins
- 58,73 zł z dostawą
- 93,80 zł
Gwarancja najniższej ceny
- SKUTECZNIE WYLECZYĆ CHOROBY SERCOWO-NACZYNIOWE
- 103,70 zł z dostawą
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik WSIP (14715149214)
Sprzedający szkolnamakama
poleca 100,00%
|
116
Parametry
- ISBN
- 9788302196287
- Wydawnictwo
- WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Tytuł
- Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik
- Rodzaj
- tradycyjny podręcznik
- Autor
- Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
- Przedmiot
- Przedmioty zawodowe
- Nośnik
- książka papierowa
- Rok wydania
- 2021
- Stan
- Nowy
- Klasa
- wieloletnie
- Okładka
- miękka
- Język publikacji
- polski
- Liczba stron
- 358
- Numer wydania
- 1
- Szerokość produktu
- 17
- Wysokość produktu
- 24
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.