Książki i Komiksy
Audiobooki - mp3Biografie, wspomnieniaCzasopismaFantasy, science fiction, horrorHistoria, archeologiaInformatyka, internetKomiksyKryminał, sensacja, thrillerKsiążki dla dzieciKsiążki dla młodzieżyKsiążki do nauki języka obcegoKsiążki naukowe i popularnonaukoweKsiążki obcojęzyczne
Kuchnia, potrawyLiteratura obyczajowa, erotycznaLiteratura pięknaMapy, przewodniki, książki podróżniczePodręczniki do szkół podst. i średnichPoradniki i albumyPrawo, administracjaReligioznawstwo, nauki teologiczneReportaż, literatura faktuSport, forma fizycznaAudiobooki - CDEbookiKalendarze, gadżety i akcesoria
szukana oferta jest nieaktualna - może podobny przedmiot? zobacz więcej aktualnych ofert
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP (9406127900)
Kup teraz: 55,94 zł
Nie było ofert kupna
Zakończona o 20:59 dnia 26.08.2020 r.
Kategoria: Przedmioty zawodowe
Lokalizacja: Kraków
Zobacz aktualne oferty
aktualne przedmioty sprzedającego
Parametry
- Stan
- Nowy
- Autor
- Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
- Liczba stron
- 384
- Wydawnictwo
- WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Tytuł
- Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
- ISBN
- 9788302147364
- Rodzaj
- tradycyjny podręcznik
- Klasa
- wieloletnie
- Rok wydania
- 2014
- Okładka
- miękka
oferta nr 9406127900
Opis
podobne do ostatnio oglądanych na Allegro zobacz więcej aktualnych ofert
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.