WYKRAWACZ DO PIEROGÓW RAVIOLI I PĄCZKÓW BRUNBESTE BB-2999
BB-2999
Wykrawacz do pierogów lub paczków umożliwi szybkie wycinanie ciasta do przygotowania włoskiego ravioli, uszek lub tradycyjnych pierogów. Przy użyciu tego narzędzia przygotowanie ciasta zajmie znacznie mniej czasu. Przygotowanie pysznych pączków jest bardzo proste. Wystarczy kilka kroków.
Wycinaciasto o średnicy 6.5 cm.
- Ułatwia proces przygotowania pierogów
- Nadaje pierogom odpowiedni kształt
- Drewniana rączka pozwala na jego swobodne korzystanie
- Prosta pielęgnacja
- Niezbędny w każdej kuchni
- Odporny na korozję metal
- Średnica wykrawacza: 6,5 cm
- Wysokość z rączką: 10 cm Instrukcja:
- rozwałkować dolną partię ciasta
- nałożyć nadzienie
- przykryć drugą partią ciasta
- wykroić pączki zlepiając jednocześnie brzegi
- smażyć w oleju.