Wydruk cukrowy tuszami jadalnymi na arkuszu cukrowym w formacie A4.
Do samodzielnego wycięcia.
Chcąc urozmaicić zdobienie tortu, z wydruku możesz wykonać oryginalny topper.
Rozwałkuj biała masę cukrową na grubość ok 0.5cm, wbij wykałaczkę, następnie naklej wyciętą grafikę na masę (nie zapomnij zdjąć foli zabezpieczającej), pozostaw do wyschnięcia.
UWAGA! Ze względu na właściwości papieru cukrowego, kolory na wydruku cukrowym, mogą się nieznacznie różnić od wydruku na papierze zwykłym.
Przed nałożeniem grafiki na tort, należy zdjąć folię zabezpieczającą.
Skład : Skrobie modyfikowane (E1412, E1422), cukier, maltodekstryna, glukoza, woda, olej kokosowy, gliceryna, środek żelujący: żywica celulozowa, guma ksantanowa, guma arabska, emulgator: polisorbat 60, aromat: wanilina, środek konserwujący: E202, regulator kwasowości: E330