Tytuł aukcji na mobilnej wersji został wygenerowany automatycznie przez Allegro. Na komputerze tytuł aukcji jest po prawej stronie ekranu, nie po lewej.W naszych aukcjach proszę sugerować się opisem - parametry i tytuł mogą posiadać błędy spowodowane niepoprawnym połączeniem z katalogiem Allegro.
Wydruk jadalny KUCYK PONY WZ. II
KicCake prezentuje wspaniałe grafiki na Twój tort wykonane na PAPIERZE CUKROWYM – w pełni jadalne
Decydując się na papier cukrowy, zyskujesz niepowtarzalną jakość oraz wyjątkowy efekt dekoracyjny. Ten typ papieru wyróżnia się na tle innych, takich jak papier waflowy (znany również jako opłatek) czy papier skrobiowy, oferując niesamowite możliwości.
Główne Zalety Papieru Cukrowego:
- Żywe Kolory: Papier cukrowy umożliwia uzyskanie głębokich, intensywnych kolorów, co sprawia, że dekoracje wyglądają bardziej spektakularnie i przyciągają wzrok.
- Gładka Powierzchnia: Dzięki grubszej, gładkiej strukturze papier cukrowy gwarantuje wyraźne i ostre nadruki, które sprawiają, że dekoracje wyglądają profesjonalnie.
- Szerokie Zastosowanie: Po podklejeniu masą cukrową, papier cukrowy może być umieszczony na wierzchu lub bokach tortu, dając ogromne możliwości dekoracyjne, tworząc m.in. jadalny topper.
Wybierając papier cukrowy, decydujesz się na najwyższą jakość i profesjonalny wygląd Twoich wypieków.
Specyfikacja Produktu:
- Typ: Papier cukrowy
- Grubość: 0,6 mm
- Format:Wydruk rozmieszczony po całym A4 / wydruki okrągłe robimy na 20 cm średnicy.
- Termin ważności: Minimum 3 tygodnie od daty zamówienia (wydruki robimy na bieżąco pod konkretne zamówienie, dlatego masz pewność, że nie dostaniesz wydruku, który leżał przez dłuższy czas na sklepowej półce). Wydruk oczywiście musi być właściwie przechowywany (suche, chłodne miejsce bez dostępu do powietrza – w zamkniętym opakowaniu/folii)
- Skład papieru cukrowego: Skrobia(E1422,E1412) 25% Maltodekstryna 30%, Gliceryna 15%, Cukier 25%, Woda 2%, Stabilizatory(E414,E460i) 0.5%, Glukoza 0.5%, Emulgator(E471) 0.5%, Aromat(vanillina) 1%, Konserwant(E330) 0.5%.
- Skład barwników: Woda, etanol, humektant (E422), barwniki (E151, E133, E102, E122, E110), emulgator (E433).
Jak Dekorować Tort?
- Krem Śmietanowy: Wybierając papier cukrowy trzeba pamiętać o tym, że śmietana rozpuszcza cukier, dlatego na taki tort polecamy papier z opłatka lub papier skrobiowy. Jeżeli już chcemy wykorzystać papier cukrowy na taki tynk, najlepiej zrobić z niego topper.
- Masa Cukrowa: Ozdoby na wykałaczkach można wbić w tort, a pozostałe przykleić do boków za pomocą odrobiny wody lub kleju spożywczego.
- Tynki na bazie masła/ czekolady itp: Ozdoby na wykałaczkach można wbić w tort, a resztę przykleić do boków, co zapewni stabilność dekoracji.
Nasze dekoracje są w pełni jadalne i bezpieczne, jednak kolory mogą nieznacznie różnić się od tych na zdjęciach z powodu różnych ustawień monitorów.
- Staramy się, aby każdy produkt miał odpowiednie zdjęcie oraz opis, jeżeli jest jakakolwiek wątpliwość, nasi pracownicy zawsze są chętni pomóc :)
- Wydruki jadalne oferowane na portalu nie podlegają żadnym przeróbkom, są to gotowe wzory do wydruku.
- Podkłady oraz opakowania wycinane są maszynowo, tolerancja wymiaru +/- 3%
Każdy kurier ma inną godzinę graniczną odbioru zamówień tego samego dnia - jeżeli zależy Ci na szybkiej dostawie zwróć na to uwagę przy wyborze formy dostawy.