Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 257,92 zł
- SKIMMER DO OCZKA WODNEGO - CZYSTA WODA W OCZKU
- 267,91 zł z dostawą
- 41,80 zł
- CoolPets Pull me! Sharky (Flamingo) REKIN do wody
- 50,79 zł z dostawą
- 18,00 zł
- SER GÓRSKI GÓRSKI GAŁKA WĘDZONA
- 27,99 zł z dostawą
Wuyi Shan Shui Xian - Nimfa Wodna z gór Wuyi (6613128050)
Sprzedający nie jest już aktywny
Opis
- Nd - Śr 11 - 22
Czw - Sob 11 - 23
71 727 95 75
kupiec@czajownia.pl
Nd - Śr 11 - 22
Czw - Sob 11 - 23
Czajownia Monika Hibner-Mońka
Białoskórnicza 7-9/1
50-134 Wrocław
NIP 6912194310
- Przelew - 10 zł
- Pobranie - 16 zł
Przyjmujemy płatności
39 1950 0001 2006 0267 6438 0002
Zanim dokonasz zakupu wejdź na stronę o nas i zapoznaj się z naszym regulaminem. Dokonanie zakupu na mojej aukcji jest równoznaczne z akceptacją naszego regulaminu.
Kupując na wielu aukcjach za przesyłkę płacisz tylko raz!
HERBATA NIEBIESKO - ZIELONA
(po chińsku: QIHONG CHA, po japońsku SEI CHA)
Częściowo fermentowane - stopień fermentacji: 15 – 70%
Określane także jako herbaty turkusowe, szmaragdowe lub oolongi (ulongi). Sposób przetworzenia: świeże listki wkłada się do obracających się koszy, przy ciągłym nawiewie ciepłego powietrza. Powoduje to powolne naruszenie struktury liści i ich więdnięcie oraz powolne wysychanie. Proces taki powtarza się wielokrotnie naprzemiennie z formowaniem listków w małe kuleczki na stołach rotacyjnych (nie dotyczy wszystkich oolongów). Ilość cykli determinuje stopień fermentacji danej herbaty.
Większość herbat turkusowych można zaparzać wielokrotnie, wodą około 80-90°C, przez 2 minuty.
________________________________________________________________________________________________________________
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.