WÓZEK CATERINGOWY GRZEWCZY ISECO
Urządzenie przeznaczone dla potrzeb producentów branży spożywczej oraz dużych ośrodków gastronomicznych (szpitale, hotele, ośrodki wypoczynkowe, jednostki wojskowe itp.). Doskonale sprawdza się w cateringu.
Wózek ISECO Transtronic do regeneracji i utrzymania temperatury jest wyposażony w elektroniczny panel do dialogu z użytkownikiem i kontroli .
System elektroniczny umożliwia trzy tryby pracy:
- tryb manualny-ręczny – uruchomienie wózka pozostawia inicjatywie obsługującego
- tryb automatyczny – umożliwia automatyczne uruchomienie w zaprogramowanym czasie
-tryb ręczny z przypomnieniem call – umożliwia uruchomienie alarmu informacyjnego w zaprogramowanym czasie , ale uruchomienie programu pozostaje w inicjatywie obsługującego
Odgrzewanie- Schłodzona żywność ( 0°C÷3°C) jest podgrzewana do temperatury 65°C÷70°C (zgodnie z obowiązującymi normami) i utrzymana w takiej temperaturze aż do podania.
Przechowywanie- Przygotowane żywność jest przetrzymywane w temp. Miedzy 65°C a 70°C aż do rozprowadzenia .Upewnij się, że wkładana żywność ma właściwą temperaturę.
Ładowanie (wkładanie) należy zacząć kiedy zakończony jest cykl podgrzewania.
Dla lepszego rezultatu naczynia (talerze, miski, pokrywy) powinny być podgrzane do temp 55 °C
Parametry techniczne
Producent : ISECO
Zakres temperatury : od +10 °C do +95 °C
Ilość szafek : 2
ilość półek : 2x 15
Moc : 2x 3,8 kW
Zasilanie : 400 V
Szerokość całkowita : 790 mm
Głębokość całkowita : 970 mm
Wysokość całkowita : 1380 mm