Restauracja Garmasz Butcher & Restaurant ma do zaoferowania mięso z Polskich krów rasy Simmental Cross do przyrządzenia samodzielnie w domu. Wyselekcjonowane przez szefa kuchni kawałki trafiają do wyspecjalizowanej komory po czym, dojrzewają na sucho przez ok 35-42 dni gdzie przez ten czas naturalne enzymy przyczyniają się do zniszczenia włóknistej tkanki - wskutek czego mięso staje się bardziej kruche oraz aromatyczne.
Oferta dotyczy steka z Kobe z Japoni z rostbefu sezonowanego na mokro przez minimum 14dni, pakowanego próżniowo o gramaturze 100g
Picie piwa, oddawanie się masażom i słuchanie odprężającej muzyki to dla wielu z nas sposób na udany odpoczynek i relaks. Dla Japończyków to natomiast typowa metoda hodowli krów Wagyu. Tak przygotowana wołowina jest bardzo smaczna i zdrowa.
Jak twierdzą dietetycy, mięso krów Kobe jest odpowiednie dla diety niskocholesterolowej. Ten typ wołowiny, ze względu na obecność kwasów omega 3, porównuje się z rybami i małżami
Istnieje możliwość zamówienia steków wg preferencji, gdyż każdorazowo są wykrajane indywidualnie. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszym lub większym kawałkiem, napisz/zadzwoń do nas.
Odbiór w restauracji bądź dowóz na terenie Warszawy za pośrednictwem:
https://www.royalmenu.pl/pl/restauracje/category/5781-garmasz/lang-pl-PL#
Dodatkowa oferta dostępna na innych aukcjach
Mięsa sezonowane na sucho minimum 35 dni
Antrykot z kością 16.50 pln / 100 g
Antrykot bez kości 22.00 pln / 100 g
Rostbef bez kości 20,00 pln / 100 g
T- bone 22,00 pln / 100 g
Mięsa sezonowane na mokro
Polska polędwica z jałówki 16,5 pln / 100 g
Polędwica argentyńska 21 pln / 100 g
Rostbef prime U.S.A. 26 pln / 100 g
Kobe Japonia 160 pln / 100 g
Zamówienia na terenie Warszawy lub więcej szczegółów za pośrednictwem strony
https://www.royalmenu.pl/pl/restauracje/category/5781-garmasz/lang-pl-PL#