Włoski Makaron BIO SPAGHETTI - AMO ESSERE BIOLOGICO 500 gr
Delikatne i lekkie. Spaghetti idealnie się gotuje. Dzięki temu stanowi pewne rozwiązanie kulinarne dla amatorów tradycyjnego, długiego makaronu, którzy nie chcą rezygnować z przyjemności kosztowania smacznego dania al dente.
Zgodnie z tradycją, Spaghetti łączymy z dodatkiem sosów na bazie oliwy, która nie obciąża makaronu. Smakosze odradzają podawanie go z serem, nawet jeśli miałby to być tradycyjny Parmigiano Reggiano, chętnie natomiast widzą Spaghetti w pikantnym otoczeniu, typowym dla południowej kuchni. Spaghetti świetnie pasuje do małży i wzbogaconego oliwkami sosu na bazie tuńczyka, stanowiącego podstawę kuchni śródziemnomorskiej.
Termin ważności: 01.09.2020 r.
Wyprodukowane we Włoszech !!! GORĄCO POLECAM !!!