Krem orzechowy Nocciolata BIO 250g Rigoni di Asiago
Krem orzechowy Nocciolata to ekologiczna pasta kakaowo-orzechowa, stworzona ze starannie wyselekcjonowanych składników. Dzięki wysokiej jakości surowcowi i delikatnemu przetwarzaniu Nocciolata to pyszny, kremowy przysmak.
Po latach badań stworzona została harmonijna, zbilansowana receptura smaku i konsystencji, w której skład wchodzą orzechy laskowe Tonda Romana, najwyższej jakości masło kakaowe, cukier trzcinowy, odtłuszczone mleko w proszku, olej słonecznikowy tłoczony na zimno, lecytyna sojowa oraz naturalny ekstrakt z wanilii Bourbon.
Nocciolata nie zawiera oleju palmowego, tłuszczów utwardzonych, aromatów, konserwantów ani barwników, a także jest bezglutenowa. Naturalny i przepyszny krem idealnie nadaje się na śniadanie oraz jako przekąska, zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci.
BEZ GLUTENU
Certyfikat BIO
Wyprodukowano we Włoszech