ITALSMAKI - NAJLEPSZE WŁOSKIE SMAKI
DZISIAJ WAM PROPONUJEMY:
Włoska mąka z kukurydzy:
FARINA DI MAIS - LA CLASSICA - POLENTA VALSUGANA- 1500g
Mąka od włoskiego producenta, uzyskiwana jest ze zmielonych ziaren kukurydzy. Mąka z kukurydzy jest bogatym źródłem dużej ilości białka roślinnego, które stanowi zdrowszą alternatywę dla białka odzwierzęcego. Mąka z kukurydzy jest podstawą wielu dań kuchni świata. Często jest wykorzystywana jako substytut mąki z pszenicy w diecie bezglutenowej, gdyż nie zawiera glutenu.
Wartości odżywcze w 100 g:
Energia: 1507kJ/355kcal
Tłuszcz:1,2g
w tym kwasy nasycone:0,3g
Węglowodany: 77g
W tym cukry: 0,4g
Białko: 7,2g
Sól: 0g
Wyprodukowano we Włoszech.
Data ważności: 06/12/2023r.