Włoska konfitura z cebuli - Louit Freres
Aromatyczna konfitura z czerwonej cebuli
Konfitury kojarzone są głównie z owocami, a tymczasem ta z czerwonej cebuli znajduje sobie coraz większe grono fanów. Produkt ten ma prosty skład i jest wyrabiany według tradycyjnej receptury z czerwonej cebuli i kilku dodatków. Konfitura z czerwonej cebuli doskonale nadaje się na dodatek do szybkich i prostych, jak i wykwintnych dań. Jest wolna od konserwantów. Konfitura wyrabiana z czerwonej cebuli została zamknięta w szklanym słoiku.
Do mięs i serów - konfitura z czerwonej cebuli
Czerwone cebule są bardziej charakterystyczne w smaku, co w połączeniu z pozostałymi składnikami sprawia, że konfitura z czerwonej cebuli świetnie nadaje się do dań wytrawnych. Będzie smakowała wyśmienicie jako dodatek do zwykłych kanapek albo burgerów, które przygotujesz w domu. Dzięki dodatkowi czerwonej cebuli sprawdzi się też do pieczenia mięs albo podawania w formie dodatku do serów.
Dlaczego ta konfitura Boschetti jest tak wyjątkowa?
Konfitura z czerwonej cebuli została przygotowana ze starannie wyselekcjonowanych składników, co przekłada się na jej smak. Ten aromatyczny produkt z czerwonej cebuli jest wolny od konserwantów, barwników i polepszaczy smaku. Dzięki temu masz pewność, że to inwestycja w zdrowie.
Skład:
Cebula 63%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, olej słonecznikowy, sól, regulator kwasowości cytrynowej, barwnik karmelowy e150.
Wartości odżywcze w 100g produktu energia 147kcal, tłuszcze 0,5g w tym nasycone 0,0g, węglowodany 35g w tym cukry 33g, białko 0,5 g sole 0,4g.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.