Colomba Ciocosoffice Babka z czekoladą i migdałami Bauli 750 g
Tradycyjna, włoska colomba to świąteczna babka spożywana głównie w okresie świąt Wielkanocnych. Jej puszysta i miękka konsystencja to zasługa dodatku świeżych jaj i masła. Włoska Colomba Ciocosoffice zawiera kawałki pysznej czekolady oraz całe migdały, które dodają jej chrupkości. Doskonała na prezent oraz jako deser na świątecznym stole.
Składniki: mąka z pszenicy miękkiej typu „0”, cukier, świeże jaja, kawałki ciemnej czekolady (10,5%) (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (soja)), masło (mleko), drożdże naturalne (pszenica), migdały (2,6%), emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, cukier puder, mąka ryżowa, białko jaja w proszku, odtłuszczone kakao w proszku (0,3%), sól, aromaty, skrobia pszenna. Może zawierać inne orzechy, gorczycę.
Wyprodukowano we Włoszech.
Waga: 750 g.
WŁASNY IMPORT Z WŁOCH. ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA INNYCH NASZYCH OFERT :)