Włoska babka Balocco Pandoro Classico 750 g
Pandoro to włoskia babka spożywana głownie w okresie Świat Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Do ich produkcji używa się tylko najwyższej jakości mleka, świeżych jaj, masła i drożdży. Babki pieczone są w formach w kształcie gwiazdy, a z wierzchu obsypane cukrem pudrem z dodatkiem wanilii. Ciasto jest niezwykle aromatyczne, wilgotne i cechuje się oryginalnym, delikatnym smakiem.
Klasyczny Pandoro Balocco to wspaniały pomysł na prezent dla bliskich. Ozbobne, poręczne pudełko dodaje babce wdzięku i świątecznego uroku.
Składniki: ciasto: mąka pszenna, cukier, jaja świeże * 20,7%, masło, drożdże naturalne (mąka pszenna, woda, drożdże), emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, świeże mleko pasteryzowane 1,8%, sól, aromaty, masło kakaowe. * Od kur z wolnego wybiegu.
Saszetka cukru pudru: cukier, skrobia pszenna, aromaty
Może zawierać soję, orzechy i orzeszki ziemne.
Waga: 750 g