Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TC 12 do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Nadaje się do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia oraz przetwórstwa mięsnego. Orientacyjna wydajność 100 kg/godz. Niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha). Nóż samoostrzący. Obudowa urządzenia wykonana ze stali nierdzewnej o regularnych kształtach, co ułatwia to zachowanie czystości. Elementy tnące - sito, nóż, ślimak - ze stali nierdzewnej. Możliwość demontażu obudowy ślimaka wraz z zestawem tnącym sprawia, że to urządzenie bardzo łatwe w utrzymaniu czystości. Wilk może być dostarczony z sitkiem o śr. oczek 4,5 mm, 6 mm lub 8 mm. Wyboru należy dokonać przy zamówieniu. W swojej ofercie oprócz wilków do mięsa posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych oraz akcesoriów marki MaGa. Dodatkowo świadczymy profesjonalny serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju a także montaż urządzeń i sprzętu przeznaczonego do gastronomii wszystkich dostępnych na naszym rynku marek. Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą urządzeń gastronomicznych firmy Ma-Ga.
Uwaga:
Wilk przeznaczony do pracy ciągłej przy pełnym obciążeniu.
Dane techniczne
- Wymiary (dł; szer; wys):51.5x25.5x40.5 cm
- Zasilanie:230 V
- Wydajność orientacyjna:100 kg/godz.
- Waga:25 kg
- Moc:0.75 kW
- Wykonanie obudowy: stal nierdzewna