Numer : HENDI 282199 Profesjonalny wilk do mięsa Hendi Świetnie sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii Wysoka jakość wykonania naszych produktów to satysfakcji. Cechy produktu: – Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium, – Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej, – Kołek dociskowy wykonany z tworzywa, – Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha), – Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, – Waga: 19 kg, – Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE. INFORMACJA DODATKOWA: – Wydajność chwilowa: 200kg/h, – Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę Nie dopuszczać do przegrzania silnika. Parametry: długość w mm: 370 szerokość w mm: 220 wysokość w mm: 440 moc (w): 750 napięcie (V): 230 Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
SKU PRODUKTU: 642263 | SKU WARIACJI: W644316