Wilk o mięsa TC12 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania mięsa.
Wilk do mięsa przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego.
Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości.
Zastosowanie polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo łatwe w czyszczeniu.
Rozwiązanie techniczne napędu w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej olejem zapewnia dużą żywotność urządzenia oraz redukuje hałas.
Bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym.
Możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + Nóż + sitko + nakrętka).
Przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu.
Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej.
Obudowa ślimaka również wykonana ze stali nierdzewnej.
WAŻNE!!! Maszyna posiada sito 6 mm.
Maszyna spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny.
Dane techniczne:
Moc: 750 W
Wymiary: 515 x 255 x 405 (H) mm
Rozstaw Nóżek: 360 x 210 mm
Wydajność do 100 kg/h
Obroty ślimaka 130 obr/min
Średnica sitka 70 mm
Poziom hałasu: ≤ 75 dB
Zasilanie: 1 faza 230V 50Hz
Ciężar: 25 kg
Ograniczenia: Nie używać urządzenia do mielenia zmrożonego mięsa, mięsa z kością, a także do kruszenia samych kości.
Konserwacja:
Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć.
Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody.
Jesteśmy autoryzowanym serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym urządzeń MA - GA.
Wszystkie sprzedawane przez nas urządzenia i części są oryginalne.
Pamiętaj!
Sprawdź poprawność danych w formularzu.
Zwróć szczególną uwagę na adres dostawy, dane do faktury i numer telefonu.
Prawidłowe dane przyspieszą wysyłkę.
W tytule przelewu podaj nick z Allegro oraz numer aukcji