Wilk do mięsa Ma-Ga TC22
Wilki do mielenia mięsa TC22 marki Ma-Ga to urządzenia przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa pozbawionych kości i skór. Dzięki zastosowaniu solidnych i sprawdzonych podzespołów gwarantują sprawną i bezproblemową pracę.
- wilk przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii, a także w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
- idealne urządzenie do mielenia mięsa surowego
- gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
- maszynka wyposażona w nóż samoostrzący
- bardzo wysoka funkcjonalność urządzenia poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
- elastyczna kompletacja maszyny poprzez możliwość wyboru jednego z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
- łatwość w utrzymaniu czystości
- niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- urządzenie nie jest przeznaczone do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu
PO ZAKUPIE PROSZĘ O INFORMACJĘ KTÓRE Z SITEK MA BYĆ W ZESTAWIE