Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi
Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium,
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej,
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu,
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha),
- Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej
Waga: 19 kg,
Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE.
Parametry:
- Długość w mm: 370
- szerokość w mm: 220
- wysokość w mm: 440
- Moc (W): 750
- Napięcie (V): 230
INFORMACJA DODATKOWA:
– Wydajność chwilowa: 200kg/h,
– UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.