- KONTAKT W ZAKŁADCE "O SPRZEDAJĄCYM"
- Opis produktu:
Maszyna do mięsa “wilk” FIMAR TR12/S
“Wilk” jest urządzeniem specjalistycznym dla zakładów gastronomicznych wszelkiego rodzaju (restauracje,
hotele, żywienie zbiorowe, sklepy mięsne, stołówki itp.), w których przetwarzane jest mięso. Do “wilka” mogą
być wkładane różnego rodzaju sita, co umożliwia wytwarzanie różnego rodzaju mięsa mielonego.
Urządzenie składa się z łatwej do czyszczenia obudowy wykonanej z aluminium i stali Inox.
Wykonanie z urządzeniami zabezpieczającymi, zgodnie z normami obowiązującymi w Unii Europejskiej.
- KONTAKT W ZAKŁADCE "O SPRZEDAJĄCYM"
DANE TECHNICZNE:
- Materiał wykonania : stal nierdzewna i aluminium
Napięcie - U : 230 V
Waga - M : 20 kg
Moc elektryczna : 0.75 kW
- Wydajnośc/h : 160kg