WĘDZONY FILET MAKRELI W OLEJU ROŚLINNYM
Skład: wędzony filet z makreli (scomber scombrus – 60%), olej roślinny (olej sojowy), sól.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze (0-4 °C) w niemetalowym opakowaniu, nie dłużej niż 72 godziny.
Masa netto: 160 g
Opakowanie: puszka
Kraj pochodzenia: Grecja
Producent: Konva S.A.
Importer: Greek Trade Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna 2158 kj / 523 kcal Tłuszcz 51,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,7 g Węglowodany 3,1 g w tym cukry 0,5 g Białko 11,3 g Sól 1,2 g
Greek Trade Sp.z o.o.
sklep@athina.com.pl
http://sklep.athina.com.pl/