Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
⭐⭐⭐⭐⭐
✅ Autor: Franciszek Wolski
✅ Wydawca: Arystoteles
✅ Format: 165x235
✅ Wydanie: 1
✅ Waga: 184
✅ Wydanie: 1
✅ Rok: 2017
✅ ISBN: 978-83-8038-085-1
✅ EAN: 9788380380851
✅ Kod: 30617657 pl5%
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia - wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń - ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza