DOMOWA WĘDZARNIA ELEKTRYCZNA GRILL TIME + GRATIS ( BUKOWE DREWIENKA DO WĘDZENIA)
Dlaczego samodzielne wędzenie to najlepsze rozwiązanie?
W domowej wędzarni możemy samodzielnie przygotować ryby, wyroby z wieprzowiny, dziczyzny, wołowiny, czy mięso z kurczaka i sery.
Dla wielu osób samodzielne wędzenie to pasja. Samodzielnie wykonane wędzonki są zdrowsze niż te kupowane w sklepach. W sklepach mięsnych stosowane są dodatkowe substancje chemiczne, które wydłużają przydatność produktów do spożycia, a jednocześnie źle wpływają na nasze zdrowie.
Zalety wędzarni elektrycznej:
- Jest to wygodne i nowoczesne rozwiązanie.
- Dzięki zakupieniu elektrycznej wędzarni domowej i jej małym wymiarom możliwe jest nawet wędzenie na balkonie.
- Wędzarnie elektryczne nie są tak wymagające, jak wędzarnie ogrodowe. Tutaj mamy generatory dymu, dzięki sterownikom możemy sterować temperaturą przy użyciu przycisków.
- Co ważne, wędzarnie elektryczne są wytrzymałe i przetrwają lata.
- Są zazwyczaj odporne na korozje.
- Wędzarnie elektryczne nie zużywają zbyt dużych ilości prądu, a także umożliwiają utrzymanie stałej temperatury w pożądanym czasie.
Domowa wędzarnia do przygotowywania mięsa, ryb i innych produktów spożywczych w temperaturze 60-175 C.
- kompaktowa, nowoczesne wzornictwo, idealna do ogrodu, na balkon lub taras
- do wędzenia standardowymi drewienkami do wędzenia
- w urządzeniu możliwe jest zarówno konserwowanie, jak i aromatyzowanie
- praktyczny wskaźnik i regulator temperatury
- wykonana ze stali odpornej na wysoką temperaturę, ze stabilnymi uchwytami
- bezpieczne wędzenie dzięki wbudowanej ochronie przed przegrzaniem
- w zestawie drewienka do wędzenia, ruszt i kratka ociekowa
- wymiary: około 71x26x37 cm