Wątróbki Dorszowe Po Węgiersku 115 g.
Najlepszej jakości wątróbki z dorsza na ostro po węgiersku. Zanurzone we własnym, naturalnym oleju z dodatkiem aromatycznego sosu pomidorowego, ostrej papryki i pieprzu cayenne. Prawdziwy smak, idealny sposób na podkręcenie temperatury posiłku. Zawsze pozyskiwane ze świeżo złowionego dorsza, nigdy nie mrożone. Nadają się na danie główne lub jako składnik sałatek. Można je także wykorzystać do przygotowania doskonałego pasztetu.
Prawdziwy rarytas, pozyskiwany z atlantyckich wód. Najlepszej jakości na świecie, wątróbki z norweskiego dorsza arktycznego, poławianego w pobliżu norweskich, północnych wysp Lofoten, gdzie łowienie dorsza ma ponad 1000-letnią tradycję Nadają się na danie główne, jako składnik sałatek albo materiał na doskonały pasztet z wątróbek z dorsza.
Opakowanie producenta, w zależności od partii, może się różnić od przedstawionego na zdjęciach .
Składniki:
- Wątróbki rybne z dorsza 85%
- sos pomidorowy 15% (koncentrat pomidorowy, woda, papryka ostra, sól, pieprz cayenne)
W 100 g produktu:
- energia: 2103 kJ / 511 kcal
- tłuszcz: 54 g w tym kwasy nasycone: 10 g
- węglowodany: 1,9 g w tym cukry: 1,6 g
- białko: 4,3 g
- sól: 0,9 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym opakowaniu, nie dłużej niż 2 dni.
Producent: THAI UNION POLAND SP. Z O.O.
Kraj pochodzenia: Polska
Termin przydatności do spożycia: 03/02/2025