WK DZIK - DOBRE WHEY PREMIUM 700G
Odżywka białkowa o smaku mlecznego batona Milky Whey
Białko wspomaga wzrost i rozwój mięśni, jest substancją budulcową. Wzmaga regenerację po treningu, a więc szybciej odzyskasz siłę na kolejny trening! Będziesz mógł trenować częściej, lepiej i efektywniej dzięki odpowiedniej regeneracji mięśni.
- pyszne WPC PREMIUM od Warszawskiego Koksa
- 18 g białka w każdej porcji
- opakowanie zawiera aż 28 25-gramowych porcji
- bez dodatku cukru (zawiera tylko naturalnie występujące cukry)
- niezawodna rozpuszczalność
DOBRE WHEY - zadbaj o odpowiednią podaż białka!
Niezależnie czy jesteś sportowcem, czy zależy Ci na poprawie samopoczucia i sylwetki - powinieneś zadbać o wystarczającą podaż białka w swojej diecie.
Odżywka białkowa to doskonały wybór zarówno dla osób, które chcą zwiększyć swoją masę mięśniową, jak i dla tych, którym zależy na redukcji wagi. Wyższa zawartość białka w diecie daje większe uczucie sytości w ciągu dnia, a więc rzadziej będziesz sięgał po kaloryczne przekąski, które utrudniają Twoją drogę do wymarzonej sylwetki.
Nasza odżywka białkowa zapewnia wiele korzyści dla organizmu, ale to nie wszystko! Jest przede wszystkim bardzo smaczna, a jej rozpuszczalność jest niezawodna!
DOBRE WHEY doskonale nadaje się jako dodatek do owsianek, jaglanek, ciast, babeczek czy po prostu jako shake białkowy z mlekiem lub wodą. Może być stosowany zarówno przez Kobiety jak i Mężczyzn.
Skład i dawkowanie
________________________
Zalecane spożycie
Porcja - 25 g
Porcję produktu 25 g rozmieszać przy użyciu szejkera w 200 ml wody lub mleka.
Stosować w zależności od indywidualnych potrzeb, nie częściej niż trzy razy dziennie, bezpośrednio po przygotowaniu.
Wartość odżywcza w 100 g / 25 g
- Wartość energetyczna: 1694 kJ - 401 kcal / 424 kJ - 100 kcal
- Tłuszcz: 7,2 g / 1,8 g
- (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g / 1,2 g)
- Węglowodany: 5,6 g / 1,4 g
- (w tym cukry: 4,3 g / 1,1 g)
- Błonnik: 0 g / 0 g
- Białko: 74 g / 18,5 g
- Sól: 0,44 g / 0,11 g
Wartości mogą się nieznacząco różnić w zależności od smaku.