KOD PRODUKTU: 862339000
KUP TERAZ:
TESCOMA FORMA FOREMKA NA TRDELNIK KOŁACZ 23cm 2szt
PRODUCENT:
TESCOMA
TESCOMA FORMA FOREMKA NA TRDELNIK KOŁACZ 23cm 2szt
- Doskonała do łatwego przygotowywania tradycyjnych, domowych trdelników, kołaczy.
- Dwie formy, w kształcie wałka, z żaroodpornymi uchwytami i stojakiem umożliwiają łatwe nawijanie, rozwałkowywanie, wyrośnięcie oraz równomierne wypieczenie ciasta.
- Forma została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, uchwyty z żaroodpornego silikonu, natomiast stojak z chromowanej stali.
- Można myć w zmywarce.
- Przepis na tradycyjnego, domowego trdelnika znajduje się wewnątrz opakowania.
- Gwarancja 3-letnia.
Odpowiedni kształt gwarantuje wysoki komfort i łatwość użytkowania. Fantastycznie sprawdza się w każdej profesjonalnej kuchni, jak również w codziennym użytkowaniu. Oferowaną jakość potwierdzają aż 3 lata gwarancji!
Sposób przygotowania domowego trdelnika:
- Rozwałkuj ciasto w okrągłe, podłóżne pasy
- Nawiń je na wałki
- Owiniętą formę rozwałkuj na blacie, aby wyrównać i docisnąć ciasto
- Umieść wałki na metalowym stojaku
- Za pomocą pędzelka posmaruj ciasto białkiem
- Wstaw metalowy stojak z formami do piekarnika (pamietaj, aby co jakiś czas je przekręcić)
- Na koniec udekoruj trdelniki wedle uznania
Szczegóły:
- Linia produktów: DELÍCIA
- Typ: forma
- Ilość szt. w zestawie: 2
- Gadżet: tak
- Patent: tak
- Klasyfikacja: formy do pieczenia
- Materiał: silikon, stal nierdzewna
- Długość (cm): 23
- Szerokość (cm): 20
- Wysokość (cm): 8,5
- Gwarancja (w latach): 3
- Użytkowanie w piekarniku: tak
- Użytkowanie w kuchence mikrofalowej: nie
- Mycie w zmywarce: tak
- Masa (g): 460
TESCOMAto lider na światowym rynku producentów akcesoriów do kuchni i jadalni. Produkty TESCOMAcharakteryzują się wysoką jakością w rozsądnych cenach i dbałością o detale. Asortyment to ponad 2000 produktów idealnie sprawdzających się nie tylko w kuchniach tradycyjnych, ale również w każdej gastronomii. Wszystkie produkty stworzone są po to, aby ułatwiać przygotowanie, serwowanie oraz prezentację potraw.