VITAL 36
ZASTOSOWANIE:
- pszenica ozima, pszenica jara, żyto, pszenżyto ozime, pszenżyto jare, jęczmień ozimy, jęczmień jary, owies, kukurydza, rzepak ozimy, rzepak jary, burak cukrowy, ziemniak, warzywa, jabłoń, grusza, śliwa
CECHY PRODUKTU
- optymalny skład mikro- i makroelementów
- zwiększona odporność roślin na czynniki stresowe
- prawidłowy rozwój kłosów, łuszczyn oraz kolb
- wysoka jakość plonów
- regeneracja uszkodzeń pozimowych
- płynny nawóz dolistny łatwy w zastosowaniu
O PRODUKCIE
Vital 36 jest wieloskładnikowym koncentratem do dolistnego dokarmiania upraw o optymalnie dobranych składnikach pokarmowych niezbędnych do intensywnego ich rozwoju i wzrostu. Wzmaga proces fotosyntezy i ogólnego metabolizmu, zwiększa odporność na choroby grzybowe i podsuszkowe. Pomaga roślinom wykorzystywać składniki pokarmowe zawarte w glebie przez co wpływa na utrzymanie roślin w bardzo dobrej kondycji w niekorzystnych okresach jak susza. Nie zakwasza gleby, całkowicie rozpuszczalny w wodzie nie tworzy osadów, nie zatyka końcówek opryskiwacza.
STOSOWANIE
ZBOŻA
- I zabieg – faza strzelania w źdźbło
- II, III zabieg – interwencyjnie w okresie wzrostu co 7–14 dni
- Dawka:4–6 l/ha
RZEPAK
- I zabieg – ruszenie wegetacji
- II, III zabieg – faza zielonego pąka
- Dawka: 4–6 l/ha
KUKURYDZA
- I zabieg – faza 4–6 liści
- II, III zabieg – formowanie łodygi, po 7–14 dniach
- Dawka:4–6 l/ha
BURAK
- I zabieg – faza 4–10 liści
- II, III – zabieg – interwencyjnie w okresie wzrostu co 7–14 dni
- Dawka: 4–6 l/ha
ZIEMNIAK
- I, II, III zabieg – przed i po kwitnieniu
- Dawka:4–6 l/ha
WARZYWA
- Zabiegi: po wschodach, co 7–14 dni
- Dawka:4–6 l/ha
DRZEWA I KRZEWY OWOCOWE
- Zabiegi – przed i po kwitnieniu
- II,III zabieg – w okresie wzrostu zawiązków owocowych
- Dawka:4–6 l/ha
Aukcja dotyczy sprzedaży 1 sztuki towaru VITAL 36 20L.