Vilcacora kora cięta 50g Intenson
Opis produktu:
Vilcacora kora cięta 50g Intenson
Roślina rosnąca w Ameryce Południowej wśród tropikalnych lasów.
Porasta zbocza górskie osiągając nawet do 30 metrów długości w ciągu 20 lat. Vilcacora jest produktem naturalnym, który nie został przetworzony chemicznie. W maju 1994 w Genewie odbyła się Pierwsza Międzynarodowa Konferencja Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), na której rozmawiano na temat vilcacory i oficjalnie uznano pnącze za roślinę leczniczą.
Sposób użycia: Ok. 1 łyżki stołowej korzeni na 1/2 litra wody, gotować ok 15 minut. Pić 1/2 – 1 szklanki wywaru raz dziennie. Można dodać około 1/2 łyżeczki soku z cytryny lub octu na szklankę wody.
Składniki: 100% kory Vilcacory
Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, orzeszki arachidowe (ziemne), sezam oraz produkty zawierające dwutlenek siarki, gluten, jaja, mleko, seler.
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowania w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.