Victorinox 5.7603.20 Profesjonalny Nóż Rzeźniczy, ubojowy, uchwyt Fibrox, ostrze szerokie, 20 cm, certyfikat NSF
Victorinox 5.7603.20 FIBROX, BUTCHER'S KNIVES, Slaughter knife, stiff, thick blade, 20 cm
Główne cechy
- Przeznaczenie - profesjonalny nóż rzeźniczy ubojowy, z szerokim ostrzem
- Uchwyt ergonomiczny, wyważony, antypoślizgowy
- Optymalny kształt
- Numer artykułu 5.7603.20
- Długość ostrza 20 cm, gładkie, zakrzywione, czubek ostro zakończony
- Kolekcja FIBROX Butcher's Knives
- Opakowanie - wsuwka PVC
- Grupa produktów - Noże kuchenne i profesjonalne
- Elementy metalowe wyk. ze wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- Materiał rękojeści - materiał syntetyczny (TPE - FIBROX)
- Nadaje się do mycia w zmywarce - tak
- Międzynarodowy Certyfikat Jakości NSF - tak
- Kod EAN 7611160504302
- Lekki, zrównoważony, dający świetne wyczucie w dłoni i super ostre! To są cechy znanego na całym świecie noża Victorinox. Łatwy do ostrzenia dla amatorów i zawodowców, dzięki wysokiej jakości ostrza ze stali nierdzewnej. Idealny dla szefa kuchni i specjalisty z gastronomii, profesjonalisty rzeźnika, który korzysta z najlepszych noży w celu uzyskania najwyższej wydajności.
- Bezpieczny uchwyt typu Fibrox zapewnia doskonałą przyczepność w mokrych lub tłustych warunkach pracy, dzięki antypoślizgowemu materiałowi.
- Noże z uchwytami FIBROX można myć w zmywarce i sterylizować w temperaturze 150 stopni Celsjusza.
- Wysoka jakość użytej stali zapewnia maksymalną ostrość i zachowanie krawędzi ostrzy, trwałość i wytrzymałość noży.
- Nóż posiada światowy certyfikat jakości NSF, przyznawany produktom spełniającym najwyższe standardy jakości.
- Nóż wykonany w Szwajcarii w Victorinox.
Noże kuchenne i profesjonalne Victorinox
Odpowiednie narzędzia to gwarancja sprawnego działania i większej przyjemności z wykonywanej pracy, szczególnie w kuchni. Wiemy to. Dlatego z prawdziwą pasją opracowujemy noże do domowego i profesjonalnego użytku, dbając, by były ergonomiczne i nadzwyczajnie ostre. Niezależnie od tego, czy będziesz ich używać w pięciogwiazdkowej restauracji, czy swojej własnej kuchni, krojąc, porcjując i siekając, poczujesz się jak najlepszy szef kuchni. Profesjonalne noże Victorinox, to również bardzo rozbudowana oferta dla zakładów przetwórczych przemysłu mięsnego.
Gwarancja
Victorinox AG gwarantuje, że wszystkie noże i narzędzia wykonane są z najwyższej klasy stali nierdzewnej oraz zapewnia dożywotnią gwarancję w stosunku do wszelkich defektów materiału lub wykonania (przy 2-letniej gwarancji na komponenty elektroniczne). Gwarancja nie obejmuje zniszczeń lub uszkodzeń będących wynikiem normalnego zużycia, niewłaściwego użytkowania lub nadużywania.
Warranty
Victorinox AG guarantees all knives and tools to be of first class stainless steel and also guarantees a life time against any defects in material and workmanship (save for electronic components 2 years). Damage caused by normal wear and tear, misuse or abuse are not covered by this guarantee.