Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
Wydawnictwo - WSiP
Kategoria - Technik hotelarstwa
Do każdego zamówienia zakładki do książki GRATIS!
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Odbierz osobiście w Łodzi!
PUNKT ODBIORU:
ul. Srebrna 41
91-334 Łódź
(Bałuty)
KUPUJESZ NA PREZENT?
- Wybierz i opłać usługę "zapakuj na prezent"
- My spakujemy zamówienie w ozdobny papier
- Możemy również napisać na bileciku życzenia od Ciebie (do 10 słów)